Open wrap met gerookte zalm

  Lunch  |   10 minuten  |    1 persoon

  • 1 wrap
  • 90 gram gerookte zalm plakken
  • 2 eetlepels grove mosterd
  • 1 eetlepel honing
  • 1 tomaat
  • 1/2 rode ui
  • 1/4 komkommer
  • 10 gram gebrande pijnboompitten
  • Handje rucola
  • 10 kappertjes

Snij de rode ui en de komkommer in kleine blokjes. Snij de tomaat in vier partjes en haal de zaadlijsten eruit en snij de tomaat nu in fijne sliertjes. Meng in een bakje de grove mosterd en de honing tot een gladde massa. Smeer de honing-mosterdsaus over de wrap heen. Beleg dan de gerookte zalm plakken er overheen en strooi de rucola er over. Doe dan de komkommerblokjes, ui blokjes, kappertjes en de tomaat er over. Als laatste strooi je er de pijnboompitten over. 

Vega-tip

Vervang de gerookte zalm door er dunne plakken wortel op te doen. Smeer de wortel in met liquid smoke voor een echte rook smaak.