Tuna melt

  Lunch  |   10 minuten  |    1 persoon

  • 1 pistolet sesam
  • 120 gram tonijn in water
  • 1/2 rode ui
  • 1 tl sambal
  • 50 gram kappertjes
  • 1 eetlepels ketchup
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 6 schijfjes jalapeño peper
  • 20 gram geraspte gruyère kaas
  • peper/zout

Laat de tonijn uitlekken op een zeef. Snipper de helft van de rode ui en snij de andere helft in halve ringen. Giet de kappertjes af. Meng de tonijn met de gesnipperde ui, ketchup, sambal, mayonaise, 30 gram kappertjes en peper en zout naar smaak. Snij de pistolet open en smeer de tonijnsalade erop. Leg hierop de jalapeño peper, de uienringen en de gruyère. Leg nu het andere sneetje brood erop en bak onder tosti-ijzer of panini-ijzer tot het goudbruin is. 

Vega-tip

Vervang de tonijn voor hummus.